shokolat.jpg
shokolat.jpg

מפל שוקולד להשכרה

לאירועים מתוקים -  מפל  שוקולד להשכרה לאירועים

הוראות הפעלה מפל שוקולד להשכרה אצל דניאל אטרקציות והשכרת ציוד לאירועים.

הוראות בטיחות הפעלת מפל שוקולד

אין לגעת במזרקה לאחר הפעלת החימום. זהירות סכנת כוויה

אין לגעת במוט הספירלה לאחר הפעלה המנוע.

אסור להכניס למפל השוקולד חומרים נוספים מלבד שוקולד רגיל ללא תוספות ושמן.

(אין להשתמש בשוקולד עם תוספות כגון שוקולד עם סוכריות או שוקולד עם אגוזים)

לפני כל הפעלה יש לוודא כי המפל נמצא על משטח ישר יציב ויבש באיזור בטיחותי

אסור לטבול את בסיס המנוע במים או בכל נוזל אחר.

 

הוראות שימוש מפל השוקולד

בהפעלת מפל השוקלד יש 3 שלבים:

שלב ראשון: המסת השוקולד

שלב שני: הפעלת המפל

שלב שלישי: ניקוי המפל

 

 

שלב ראשון: המסת השוקולד.

כיצד ממיסים את השוקולד עבור מפל השוקולד של דניאל אטרקציות והשכרת ציוד לאירועים?

ישנם שתי שיטות להמסת השוקולד מבלי לשרוף אותו הדרך הראשונה היא המסה ב"בן-מארי".

הדרך השניה היא המומלצת המסת שוקולד במיקרו. י

ש להפעיל את המיקרו חצי דקה להוציא את השוקולד לערבב אותו ולבדוק אם יש צורך בעוד מספר שניות לחימום השוקולד עד להמסה בטקסטורה חלקה ואחידה.

יש להקפיד שלא יהיו גושים בשוקלד אחרת המפל יתקע.

במידה והמרקם עדיין גושי לאחר חימום במיקרו וערבוב ידני יש לחמם את השוקלד עוד מספר שניות במיקרו .

 

מהי סמיכות השוקולד הרצויה במפל השוקלד ?

ניתן לבדוק את סמיכות השוקולד בעזרת כף עץ אם בעת הרמת כף העץ השוקולד איננו סמיך דיו יש להוסיף שמן ולערבב. להשגת סמיכות מירבית אנו ממליצים להשתמש בשוקולד עם 60 אחוז מוצקי קקאו.

 

שלב שני: הפעלת מפל השוקולד

ראשית יש להציב את השוקולד במקום ישר ויציב חברו את התקע לחשמל. הפעילו 5 דקות את המכשיר בטרם תמזגו את תערובת השוקולד למכשיר. לאחר 5 דקות שהמכונה התחממה שפכו את השוקולד המומס על הצלחת התחתונה. למניעת חסימת זרימת שוקולד המנעו מהפלת מזון לתערובת השוקולד.

 

שאלות נפוצות לגבי תפעול מפל שוקולד באירועים

מדוע השוקולד מטפטף ואיננו זורם?

תשובה: השוקולד סמיך מידי יש לדללו בשמן בישול.

 

מדוע השוקולד נוזל בצורה לא אחידה?

תשובה: מפל השוקולד איננו מוצב במצב מאוזן אלא מוטה. יש להעביר/לישר את מפל השוקלד למצב מאוזן..

 

מדוע זרימת השוקולד איננה רציפה אלא מקוטעת?

תשובה: ייתכן ויש גושי שוקלד שלא עורבב כהלכה / שוקולד שהתקרר ונהפך גושי/ שאריות אוכל במכשיר מפל השוקולד שגורמות לקטיעת זרימת שוקולד רציפה במכשיר.

 

 

שלב שלישי: ניקוי מפל שוקולד

נתקו את המכשיר מהחשמל ותנו לו להתקרר במשך רבע שעה

פרקו את המוט הספירלי והמגדל מתחתית המפל. נקו את שאריות השוקולד מהמוט בעזרת מטליות נייר ואחכ השרו את חלקי המפל במים כ- 5 דקות. לאחר ההשרה תוכלו לשטוף את חלקי המפל במי פושרים וסבון.

את צלחת המפל יש לנקות עם מטליות נייר לחות ולאחר מכן העבירו סמרטוט לח.

אסור בתכלית האיסור לשפוך מים בצלחת יש להשתמש במטליות לחות /מגבוני לחים.

נא לייבש את חלקי המפל: צלחת, מוט ספירלה .

 

הקפדה על כללים אלו יבטיחו לכם הנאה מירבית מחווית השימוש במפל השוקולד אצל דניאל אטרקציות והשכרת ציוד לאירועים.